CRM per a petita i mitjana empresa

CRM - CAS

genesisWorld

Les nostres solucions de CRM optimitzen i assisteixen tots els processos empresarials: des de les vendes i el màrqueting fins a l'assistència al client amb Helpdesk i la gestió. És més, totes les funcions han estat dissenyades per a l'establiment de relacions duradores amb els clients.

CAS genesisWorld és la solució estàndard per a CRM que li assisteix de manera òptima en la seva gestió de clients. Tan flexible que s'adapta perfectament a la seva empresa i tan sòlida que permet la seva aplicació immediata: CAS genesisWorld creix al mateix ritme de la seva empresa i admet ampliacions sense problemes. Els mòduls i interfícies intel·ligents ofereixen la solució adequada per a cada necessitat. Un sistema de CRM li permet concentrar-se en el seu negoci. CAS genesisWorld s'ocuparà dels seus processos.

Funcions

Funcions del software de CRM
Amb el programari de CRM CAS genesisWorld, optimitzarà tots els processos relacionats amb els clients. La solució de CRM més adequada per a la mitjana empresa s'adapta a les seves necessitats individuals i ofereix totes les funcions necessàries per a cada lloc de treball.

Tant en el màrqueting, com en vendes o en el servei d'assistència al client: el programari de CRM li assisteix des del primer contacte amb un client fins al servei postvenda. D'aquesta manera, totes les dades sobre clients, proveïdors i altres socis comercials estan disponibles amb només prémer un botó i els processos empresarials obtenen una assistència professional. Les activitats rutinàries de gran consum de temps són ja cosa del passat; de fet, els seus empleats notaran com la seva labor s'alleugereix.

El programari de CRM s'instal·la ràpidament, és productiu immediatament i pot ampliar-se amb múltiples mòduls. El seu manteniment senzill i l'accés central a les dades beneficia als empleats i fomenta la seva acceptació des del principi.

Sectores

Solucions de CRM per a sectors empresarials
Les funcions professionals de CRM, juntament amb les ampliacions sofisticades per a la satisfacció de necessitats especials, defineixen les nostres solucions per a sectors empresarials.

  • Funcions de CRM completes.
  • Base tecnològica de CAS genesisWorld.
  • A la mesura de les necessitats del teu sector.

Necessites més informació?